Als schildersbedrijf adviseren wij u graag over de verschillende mogelijkheden en soorten van beglazingen in zowel nieuwbouw- als bestaande woningen.

Behalve het leveren en plaatsen van isolerende beglazing, al dan niet in
HR-uitvoering, zijn er nog vele andere mogelijkheden met betrekking tot enkele beglazing. Van blank floatglas tot gefigureerd glas, van gelaagd en/of geharde veiligheidsbeglazing tot voorzetramen, glas-in-lood en verzilverd glas.
Tevens verzorgen wij diverse glasbewerkingen, zoals het boren van gaten, het slijpen van facetranden en het stralen van motieven.
Ook bestaat de mogelijkheid tot het leveren en monteren van aluminium ventilatieroosters. 
Wij kunnen u daar geheel vrijblijvend in adviseren en daarvoor desgevraagd een offerte op maat aanbieden.

Wij helpen dag en nacht in de Regio KAMPEN.

Een kapotte ruit komt altijd ongelegen. Wij begrijpen dat u bij ruitschade aan uw woning of elders, snel geholpen wilt worden. De 24/7 glasservice van Schildersbedrijf Westendorp is dag en nacht bereikbaar voor alle ruit reparaties. Onze ervaren glaszetters zorgen ervoor dat uw glasschade deskundig wordt hersteld en dat de situatie snel weer veilig is. Bij glasschade kunnen wij u vandaag nog uit de zorgen helpen.

 Glas kapot? In noodgevallen binnen 90 minuten bij u
 Kwaliteit gegarandeerd
 Erkende glaszetters
 24 uurs Glasservice
 Alle verzekeraars

Snel en gemakkelijk glasschade laten herstellen en repareren:

Tip: Laat de kapotte ruit in de sponning van het raam of de deur zitten en raak de scherven niet aan. Onze glaszetter vervangt uw kapotte ruit, verwijdert veilig het gebroken glas en ruimt al het afval keurig op en neemt het vervolgens weer mee!